Foto: Sund & Bælt

 

Ved at stille op med frivillige til Danmarks største motionscykelløb kan I tjene penge til jeres forening. Bliv en del af den store gule folkefest og Tour de Storebælt, som afvikles 11. juni 2022.

Motionscykelløbet Tour de Storebælt har afsæt i Tour de France, som for første gang nogensinde kommer til Danmark. Tour de Storebælt er en unik begivenhed, som vil skabe stor opmærksomhed i hele landet med 16.000 deltagere, der alle vil cykle over Storebæltsbroen.

 

Frivillige til afvikling af motionscykelløbet
Når Tour de Storebælt gæster din nærmeste kommune, får vi brug for frivillige hænder til at løse de mange opgaver, som er forbundet med afviklingen af motionscykelløbet.

Derfor har vi netop åbnet for, at I som forening kan tilmelde frivillige og samtidig tjene penge til jeres forening.
Jeres forening vil modtage 500 kr. pr. person i godtgørelse for indsatsen samt en beklædningsgenstand til synliggørelse af jeres funktion. Frivillige vil modtage en unik Tour de Storebælt-tøjpakke, og alle frivillige modtager forplejning.

Vagterne som frivillig kan veksle mellem guide af deltagere, borgere og tilskuere, parkering, service og oprydning.

Hvis jeres forening er interesseret i at stille med frivillige, kan du/i skrive til os på denne mail: info@tourdestorebaelt.dk, så modtager I yderligere information.


Kom med din idé
Hele kommunen (fx borgere, foreninger, lokalråd, erhvervsforeninger mv.) i dit nærområde, har desuden mulighed for at komme med idéer til events, der kan skabe en stor cykelfest. Det kan både være optaktsevents og aktiviteter under løbet.
Hvis du har en god idé til en festlig event/aktivitet, kan du skrive til projektkoordinator Jesper Jensen på mailen jesper.jensen@cyklingdanmark.dk

 

Om Tour de Storebælt

Tour de Storebælt finder sted lørdag d. 11. juni 2022 og giver danske og internationale cykelmotionister muligheden for at cykle hele, eller dele af den samme rute der tre uger senere lægger asfalt til 2. etape af Tour de France 2022.

Tour de Storebælt starter i domkirkebyen Roskilde, og kører igennem Lejre og Holbæk inden der skal prøves kræfter med de krævende bakker i Odsherred, hvor den prikkede bjergtrøje tre uger senere skal finde sin første ejermand. Efter stigningerne drejer ruten sydpå, igennem Kalundborg og ned langs Sjællands vestkyst mod Korsør. Herfra går turen over den ikoniske Storebæltsbro før målstregen krydses i Nyborg.
Med ambitionen om at være Danmarks største motionscykelløb for alle tilbydes der tre distancer:  200 km med start i Roskilde, 100 km med start i Kalundborg og 25 km med start i Korsør.