Foto: DCU, fotograf: Dan Møller


Skal din virksomhed eksponeres til det store og festlige motionscykelløb, Tour de Storebælt? Så er det nu, I skal slå til. Vi åbner op for standpladser, mulighed for eksponering på ruten og meget andet.  

 

Velkommen til noget ganske særligt
Lørdag den 11. juni 2022 afholdes motionscykelløbet Tour de Storebælt. Løbet er et officielt side-event til Tour de France-starten i Danmark og er udsolgt med 16.000 forventningsfulde danske og udenlandske cykelmotionister på startlisten.

En stærk mulighed for kommerciel eksponering
Tour de Storebælt kan tilbyde en række attraktive samarbejdsmuligheder som er tilpasset netop jeres virksomhed. Det er en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med løbets deltagere samt medfølgende venner og familier.

Et eksempel er Cirkuspladsen i Nyborg, som danner rammer om Tour de Storebælts-målfest. Ganske få meter fra den officielle Tour de France-målstreg mødes alle vores deltagere efter løbet til en stor cykelfest. Her tilbyder vi standpladser, hvor der vil være rig mulighed for at eksponere og præsentere egne produkter og ydelser.

En anden eksponeringsmulighed er, at I hjælper deltagerne med at tælle ned langs ruten. Ruten er markeret med kilometerangivelser for hver 25 kilometer, og her kan I få jeres logo på flagene, der markerer hvor mange kilometer der er tilbage.

Ovenstående er blot eksempler på muligheder, og vi sammensætter i hvert enkelt tilfælde den konkrete løsning for at tilsikre det bedst mulige partnerskab og effekt.

Cykelfest for alle
Løbet der arrangeres af DCU, DGI og DIF afvikles på den officielle anden etape af Tour de France 2022, der starter i Roskilde og slutter i Nyborg, 200 kilometer. Tour de Storebælt er en del af den store gule folkefest, der hylder Tour de France-starten i Danmark. Derfor tilbydes deltagerne også tre distancer, 200, 100 og 20 kilometer. De 16.000 ryttere er derfor fordelt på tre startbyer Roskilde, Kalundborg og Korsør. Afslutningen finder sted hen over Storebæltsbroen med mål for alle på Cirkuspladsen i Nyborg.

Kontakt
For yderligere information og aftaleindgåelse ret venligst henvendelse til Jesper Tikiøb via e-mail jesper.tikioeb@cyklingdanmark.dk