Billede: Sund & Bælt

Frigivelse af 1.233 startnumre

 

Interessen for Tour de Storebælt har været overvældende og mange har skrevet sig på venteliste i håb om at få muligheden for at købe et startnummer.

Det har, med hjælp fra vores partnere fra DCU, DGI og DIF, været muligt at frigive 1.233 startnumre til løbet, da de gerne vil give så mange cykelglade danskere oplevelsen af at køre Tour de Storebælt.

 

Tilbud på mail
De personer som står øverst på ventelisterne får muligheden for at købe et startnummer til den distance, de er skrevet op til. Tilbuddet er netop blevet udsendt via e-mail, og modtagerne har 4 dage til at gøre brug af tilbuddet (husk at kigge i spam-filteret, især hvis du har Hotmail).
Efter de 4 dage vil eventuelle ubenyttede startnumre gå videre til de næste på ventelisten.

Har du ikke modtaget en mail, er du endnu ikke blevet tilbudt et startnummer. Vi har desværre ikke ressourcer til at svare enkeltpersoner på, om de er eller vil blive tilbudt et startnummer.

 

Fordeling af startnumre
Billetterne er fordelt således:

  • 200 km: 846 startnumre
  • 100 km: 187 startnumre
  • 25 km: 200 startnumre

 

Hvorfor får alle på ventelisten ikke tilbudt et startnummer?
Vores største prioritet er, at dem der deltager, får en så god og sikker oplevelse som muligt, og hvis der bliver for mange deltagere, kan vi ikke længere garantere, at det er tilfældet. Over 7.000 personer har skrevet sig på venteliste, og det har ganske enkelt ikke været muligt at tilgodese alle.

 

Videresalg af startnumre
Har du plads på eksempelvis 100 km-distancen, men ønsker at købe et startnummer til 200 km-distancen via ventelisten? Så er du velkommen til at sælge dit nuværende startnummer og købe et nyt via ventelisten.
Vi kan desværre ikke hjælpe med at bytte startnummer fra en distance til en anden.


Hvis du ønsker at sælge dit startnummer, henviser vi til at gøre det på f.eks. Facebook Den Blå Avis eller lignende. Videresalg af startnumre sker på eget ansvar.

Når du har videresolgt dit startnummer, skal det overdrages til køber. Startnumre kan omkostningsfrit overdrages til andre via Sportstiming.dk. Se https://www.sportstiming.dk/faq for mere information om overdragelse af startnumre.