Har du brug for hjælp til at komme fra målområdet i Nyborg enten før eller efter Tour de Storebælt? Så har du nu mulighed for at tilkøbe transport til dig, din cykel og din bagage. Desuden er det nu muligt at booke parkeringstilladelse, som er påkrævet for at parkere i start- og målområdet.

 

Vi ved mange af jer deltagere planlægger at parkere jeres bil i startområdet eller i målområdet, og dermed har brug for at blive fragtet fra Nyborg før eller efter løbet. Derfor kan vi nu tilbyde nedenstående muligheder.

 

Transport af dig og din cykel
Du har mulighed for at købe transport fra målområdet i Nyborg til de tre startbyer, Roskilde Kalundborg og Korsør både til før løbet og til efter løbet. Det er således muligt at blive transporteret før løbet (fx hvis du parkerer i Nyborg) eller efter løbet (fx hvis du parkerer i dit startområde).


Transport af bagage

Det er også muligt at tilkøbe transport af bagage fra startområderne i Korsør/Kalundborg/Roskilde til målområdet i Nyborg.


Parkeringstilladelse
Du kan få en gratis parkeringstilladelse til parkeringspladserne i Nyborg, Korsør, Kalundborg og Roskilde. Parkeringstilladelsen er påkrævet for at få adgang til parkeringspladsen. Der skal bruges én parkeringstilladelse per bil.

 

Køb nu
Alle bestillinger skal foretages senest d. 30. april.

OBS: kvitteringen du modtager på mail skal vises som dokumentation på dagen.


KØB TRANSPORT OG BOOK PARKERINGSTILLADELSE HER

 

Vi har gjort hvad vi kunne for at holde prislejet så langt nede som muligt, men at fragte cyklerne forsvarligt er en stor logistisk opgave. Omkostningerne ligger i lastning og lodsning af cyklerne, som bliver fragtet forsvarligt at professionelle transportfolk. Derfor er prisen på Korsør-ruten relativt høj, da det ikke er de kørte kilometre, som er det dyre men netop på- og aflæsning. Det er også vigtigt at sige, at vi ikke tjener penge på transportservicen. 

 

Tidspunkter
Hvis du køber transport før løbet, skal du forvente at møde i Nyborg med din cykel på følgende tidspunkter baseret på dit startområde:

Roskilde: 07:00
Kalundborg: 10:00
Korsør: 11:30

Efter løbet vil der løbende være busser til de tre startområder. Busserne vil køre i takt med at de fyldes. Første forventede omgang er klokken 17:00 og sidste forventede afgang er kl. 22:00.

Når vi er tættere på løbet, og ved hvor mange, der skal bruge transport til de tre startområder, modtager du præcis information om tid og sted på e-mail. Det samme gælder for fragt af bagage.