Vi er meget glade for at kunne meddele, at der vil være gratis cykelservice til deltagerne i både alle tre startområder og i depoterne på ruten. Her kan du som deltager få hjælp til småreparationer af dygtige cykelmekanikere samt købe gængse slid- og reservedele.


Fri BikeShop er klar med omfattende cykelservice
Udstyret skal være i orden for at Tour de Storebælt bliver en god oplevelse for dig. Det er vigtigt, at du møder frem med klargjort cykel. Skulle der opstå ”sidste øjebliks udfordringer” så fortvivl ikke. Tour de Storebælt er klar til at hjælpe dig på dagen.

Fri BikeShop officiel serviceparter til Tour de Storebælt
Den landsdækkende cykelhandlerkæde Fri BikeShop er klar til at hjælpe dig lørdag den 11. juni. Det sker via en omfattende aftale mellem os og Fri BikeShop. Aftalen betyder blandt andet at du kan få hjælp til cykelreparationer i alle tre startområder, altså Roskilde, Kalundborg og Korsør.

“Aftalen med FriBikeShop er særdeles vigtig for Tour de Storebælt. Nu har vi en landsdækkende kæde med ombord i partnerkredsen. Vi overlader trygt cykelservicen til Fri BikeShop og ved nu, at vores mange deltagere og deres cykler er i gode hænder i startområdet og ude på depoterne”, siger Jesper Tikiøb, Projektchef Tour de Storebælt

Hjælpen er nær
Når du ankommer til dit startområde, vil du nemt og hurtigt kunne orientere dig imod vores Fri BikeShop cykelservice, da der er opstillet et tydeligt markeret event-værksted. Her finder du flere arbejdende faglærte cykelmekanikere fra Fri BikeShop. Ud over hjælp til justeringer vil du også kunne købe gængse slid- og reservedele fra cykelservicestanden hos Fri BikeShop.

Fri BikeShop er også med på ruten
Deltagere der skal køre 200 km-ruten serviceres med tre væske- og forplejningsdepoter, og deltagere der skal køre 100 km tilbydes et depot. Alle steder vil FriBikeShop også være til stede med faglært personale.