Dennis Ritter og Sanne Jakobsen har været ude på 200 km-ruten for at se nærmere på ruten og for at guide alle jer deltagere til at få den bedst mulige oplevelse til Tour de Storebælt. Det er vigtigt for os, at I er klædt bedst muligt på til løbet, således at så mange som muligt får en god og ikke mindst sikker oplevelse. På dagen er vi rigtig mange mennesker samlet, og vi er sammen om at skabe en uforglemmelig oplevelse som opvarming til Tour de France starten i Danmark. 


8 videoer

Vi har lavet otte små videoer med Sanne Jakobsen og Dennis Ritter. De fortæller dig om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med din deltagelse i løbet. De guider dig bl.a. til startområdet, depoterne, sikkerheden undervejs og til sidst kommer de med ni gode råd.

Både Sanne og Dennis deltager selv på 200 km-ruten fra Roskilde, og de glæder sig helt vildt – det håber vi også at I gør!

 

Nedenfor kan du se første video. Se alle videoerne her