Tour de Storebælt er et gigantevent. 16.000 deltagere cykle skal cykle og alle samles til til turen hen over Storebæltsbroen for til sidst at gå i mål i Nyborg. Mange mennesker der aldrig har cyklet sammen før, skal nu for en stund deles om den samme asfalt. Med så mange mennesker er uheld af forskellig karakter umulig at undgå. Det er derfor vores opgave og pligt at opfordre jer deltagere til at tjekke op på personforsikringer og cykelforsikringer, inden det går løs lørdag den 11. juni.

 

TRYG er vores forsikringseksperter
Mange deltagere har allerede spurgt ind til forsikringsområdet, hvorfor vi har besluttet at tilknytte en forsikringsfaglig partner på området. TRYG er derfor nu en del af vores partnerteam, og de stiller deres forsikringseksperter til rådighed. Så har du brug for hjælp og afklaring, så er du velkommen til at tage direkte fat i TRYG. TRYG kan også i anledning af Tour de Storebælt tilbyde en cykelforsikring til ganske særlig pris. Vi er alle interesseret i så sikker en cykelfest som muligt og er uheldet ude, er det vigtigt for den enkelte at være så godt hjulpet som muligt.

 

Du kan blandt andet vælge Udvidet Cykelskade under din indboforsikring. Udvidet Cykelskade hjælper dig fx hvis:

  • du styrter og cyklen får skader
  • cyklen bliver stjålet under et løb
  • cyklen bliver skadet under transport

Din indboforsikring dækker også, hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på et andet menneske eller dennes ejendele fx i forbindelse med et styrt.

 

Er du interesseret i mere viden og information, er du velkommen til at besøge den særlige website TRYG har oprettet med henblik på at vejlede og guide dig. Du finder indholdet her.