Et depotstop skal gerne give fornyet energi og gejst til den videre tur, og derfor har vi gjort os umage for at lave nogle lækre depoter undervejs på ruten. Der er depot efter henholdsvis 50 km, 100 km og 150 km. Det vil sige tre depoter, for dem der cykler 196 km og et depot, for dem der cykler 100 km. Der er desuden lidt at styrke sig på til alle deltagere, når man kommer i mål i Nyborg.


12.000 bananer
Depoterne bliver fyldt i samarbejde med SuperBrugsen, og der bliver bl.a. indkøbt i alt 12.000 bananer, 18.000 minislikposer, 2.000 flødeboller, 13.000 müslibarer, 16.000 chokoladebarer, 8.000 stykker kage og 23.000 små poser chips!
Der vil være sandwich og fuldkornsboller i depotet ved 150 km, så man her kan få stillet den lidt større sult.
Der vil være energipulver fra 6D Nutrition i alle tre depoter og gel i depotet ved 150 km, ligeledes fra 6D Nutrition.

 

Carlsberg Nordic i Tour de France design
Er man tørstig efter at have krydset målstregen, kan man i målområdet smage den alkoholfrie Carlsberg Nordic øl i en helt speciel Tour de France indpakning eller en juicebrik fra Rynkeby. Se billedet nedenunder af den specialdesignede Carlsberg Nordic øl.

 

Sortimentet er bredt sammensat i samarbejde med SuperBrugsen, og antallene er afstemt efter, at der er den nødvendige energi til alle. Sortimentet vil variere fra depot til depot.