I anledning af at Tour de France 2022 starter i Danmark har Tissot designet et Special Edition Grand Départ ur. Denne Special Edition hylder en sport bestående af hastighed og udholdenhed – Noget af det vi elsker ved Tour de France.

Tissot T-Race Cycling Tour de France 2022 Grand Départ Copenhauge Danemark har en helt særlig gravering på bagkassen og er fremstillet i et begrænset oplag på 300 stk. Uret kan kun købes gennem autoriserede forhandlere samt på Tissotwatches.com

I urets ellers klassiske design gemmer der sig små hints til cykelsporten. F.eks. har urskiven den samme grå farve som asfalten cykelrytterne skal køre på. Trykknapperne er inspireret af bremsegrebne på racercyklerne og på sekundviseren ser du en lille gul cykel. Uret kommer med to remme – en perforeret læderrem der minder om styrbåndet på racercykler samt en gummirem i den karakteristiske gule Tour de France farve.

 

Vi har i samarbejde med Tissot fået mulighed for at udlove ét af disse ure til dig, som deltager i Tour de Storebælt. Alt du skal gøre er at fortælle os, hvorfor du har valgt at køre Tour de Storebælt. Hop over i kommentarfeltet på vores Facebookside og del din motivation for at cykle den selv samme etape som Tour de France rytterne skal igennem d. 2. juli 2022.

Deadline for konkurrencen er 10. juni 2022 kl. 12:00, og vinderen vil få overrakt præmien i målrådet i Nyborg.

Vi glæder os til at læse jeres motivation om hvorfor du har valgt at cykle Tour de Storebælt.