Er du sulten efter ”touren”, så fortvivl ej. Der vil nemlig være foodtrucks i målområdet på Cirkuspladsen i Nyborg, hvor både deltagere og eventuelle ledsagere kan købe noget at spise. Fra kl. 16:00 – 21:00 vil du kunne købe mad, kaffe, øl og vand.

I streetfood-området kan du finde de gode gamle klassikere som franske hotdogs, pommes fritter og flæskestegssandwich.

Er du mere til plantebaseret mad, så kan du finde Hanegal Plantegal, som serverer tarteletter og sandwich, som er 100% økologisk og plantebaseret. Hanegal kommer også med en anden bod, der serverer chili con carne og kylling karry.
I det lidt mere eksotiske hjørne finder du Sofistika som serverer græske retter, og

Oriental Express som byder på vietnamnesisk mad.

Kaffe Lars kommer også forbi og er klar til lave god kaffe, til dem som trænger til sådan en kop.